Фермата на Кларксън се завърна за своя трети сезон наскоро

...
Фермата на Кларксън се завърна за своя трети сезон наскоро
Коментари Харесай

„Посетих фермата на Кларксън и това са 6 вътрешни тайни, които научих за шоуто“

Фермата на Кларксън се завърна за своя трети сезон неотдавна и четири спомагателни епизода от шоуто ще бъдат пуснати в идващите дни по-късно стартирането единствено предходната седмица.

Шоуто, което дебютира в Prime Video през 2021 година, наблюдава водещия Джереми Кларксън, до момента в който той управлява фермата Diddly Squat в Оксфордшир. Той е подкрепян във фермата от своята партньорка Лиза Хоган и неговия помощник Кейлъб Купър.

Твърди се, че бизнесът е изправен пред „ някои съществено обезсърчаващи провокации “ през новия сезон. Резюме прибавя, че някогашният водещ на Top Gear Джереми „ незабавно би трябвало да измисли нови изобретателни способи за свързване на двата края, тъй че измисля проект за осъществяване на облага от стотици акри необработена земя “.

Сред освобождение на третия сезон, заместник-редакторът за аудиторията на Express Алекс Еванс неотдавна посети Diddly Squat Farm в Чипинг Нортън. Сега той показа " вътрешни секрети ", които е научил от пътуването за почитателите на шоуто.

„ Лиза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР