Ръководният орган на английския футбол ще бъде помолен да запази

...
Ръководният орган на английския футбол ще бъде помолен да запази
Коментари Харесай

Шефовете на футболните фенове да лобират пред FA за запазване на повторенията на купата за милиони привърженици в цялата страна

Ръководният орган на британския футбол ще бъде помолен да резервира повторенията на купата на FA в името на милиони почитатели в цялата страна.

Асоциацията на футболните последователи (FSA), с 600 000 членове нагоре и надолу, ще лобира пред Съвета на ФА в петък. Съветът заседава в Сейнт Джордж Парк, Бъртън он Трент, домът на британския тим, като решението за унищожаване на повторенията е преди всичко в дневния ред.

FSA има свои членове в съвета. Те ще бъдат подкрепени от групата за почтена игра и техните представители. Всички те желаят да върнат повторенията и да поддържат кръстоносния поход на Mirror Football, с цел да ги спасят за дребните на надпреварата.

Те предизвестяват, че общностите са наранени от решението да се защитят притежателите милиардери и елита на Висшата лига. Майкъл Брънскил, началник на връзките на FSA, сподели: „ Ще им кажем какво усещаме. Абсолютно имаме вяра, че би трябвало да върнем повторенията.

НЕ БРАХУВАЙТЕ ПОВТОРЕНИЯТА!

„ Има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР