След края на извънредното положение заради пандемията от COVID-19 сексуалният

...
След края на извънредното положение заради пандемията от COVID-19 сексуалният
Коментари Харесай

Как ще се промени сексът след пандемията?

След края на изключителното състояние поради пандемията от COVID-19 половият живот на всички ни несъмнено би трябвало да се промени. Експертите са безапелационни, че би трябвало да бъдем по-отговорни, сдържани и благоразумни във връзка с физическите прояви на възприятията си един към различен. В изявление за La Vanguardia доктор Франциско Кабейо даде някои значими рекомендации за това по какъв начин би трябвало да се отдаваме на интимни милувки с колегата си, написа woman.bg.

Избягване на позите " лице в лице " и ограничаване на целувките с език са единствено част от рекомендациите на експерта, към които би трябвало да се придържаме от момента, в който рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, последователно стартират да падат. Целта е оптимално да се предпазим от възможен риск от заразяване в интервала след карантината.

" След изолацията извънредно рискови биха били целувките с език, тъй като най-голямата централизация на вируса е в слюнката ", изяснява сексологът. Експертът моли да се заобикалят и секс позите, в които двамата сътрудници са обърнати един против различен. За сметка на това пък той горещо предлага пози от вида на кучешката, където мъжът и дамата не са лице в лице.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР