Президентът на САЩ Джо Байдън днес поднесе извинения перед президента

...
Президентът на САЩ Джо Байдън днес поднесе извинения перед президента
Коментари Харесай

Байдън се извини на Зеленски за забавянето на помощта

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън през днешния ден сервира извинения перед президента на Украйна Володимир Зеленски поради продължителното закъснение на американската военна помощ през последните месеци на 2023 година и първите месеци на 2024 година

Двамата разговаряха в Париж, заяви Гордон. Видео от срещата разгласява Forbes Breaking News.

Байдън увери, че Съединени американски щати не считат да приключват поддръжката си за Украйна. Той оцени високо това, че Украйна не се предава и продължава битката си срещу съветската експанзия.

" Украинците са необикновено храбри, те не се предават, и това впечатлява ", съобщи президентът на Съединени американски щати.

Байдън сервира извинения за това, че финансирането на военната помощ от Съединени американски щати дълго време беше блокирано.

" Имахме проблеми с приемането на законопроекта, който трябваше да приемем, поради някои наши доста консервативни представители, които го спираха, само че ние го направихме ", сподели американският президент.

Той означи, че след приемането на законопроекта са отделени шест обилни пакета с военна помощ, дружно с оповестения през днешния ден, който е в размер на $225 млн.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР