След като започна малко с платени абонаменти за създатели по-рано

...
След като започна малко с платени абонаменти за създатели по-рано
Коментари Харесай

Instagram пуска нови функции

След като стартира малко с платени абонаменти за основатели по-рано тази година, Instagram афишира повече функционалности за по-нататъшно създаване на преживяването – и по-добра конкуренция с Twitter в тази област.

Най-значимата нова функционалност е опцията за изявления във излъчвания, които са забележими единствено за клиенти. Създателите преди можеха да вършат това с истории, само че в този момент те могат да дадат на своите плащащи поддръжници достъп до извънредни, обичайни изявления в Instagram. Мрежата ще има нов раздел „ Начало на клиента “ в профилите на основателите, където клиентите могат да филтрират фотосите и барабаните, които са налични единствено за тях.

Абонаментите могат да варират от $0,99 до $99,99, а абонатните профили получават лилава значка, с цел да покажат поддръжката си за основател или инфлуенсър. Освен истории и изявления в излъчвания, основателите могат също по този начин да споделят онлайн извънредно със своите клиенти. Друга функционалност ще им разреши да пишат (чрез групови DM) с до 30 клиенти по едно и също време.

Instagram последователно усили абонаментите и ги отвори за „ десетки хиляди “ основатели в Съединените щати, само че от компанията признават, че би трябвало да се разшири в други райони. В момента компанията работи върху огромни промени в приложението Instagram, в това число емисия на цялостен екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР