Първата участничка за Love Island 2024 изглежда е разкрита -

...
Първата участничка за Love Island 2024 изглежда е разкрита -
Коментари Харесай

ITV2 Love Island регистрира модел с връзки към Риана за нов сериал като първи участник `разкрит`

Първата участничка за Love Island 2024 наподобява е разкрита - по-малко от ден след изказванията, че първият мъж ще отиде in е уелски ръгбист.

След спекулациите, че Ciaran Davies ще се причисли към шоуто в Майорка след няколко седмици, към този момент се разбра, че моделът с големи почитатели в обществените медии и връзки към Rihanna ще се причисли него. Грейс Джаксън, която е следвана в Instagram от стилната кралица Моли Мей-Хейг, може да се насочи към вилата.

Стилната 25-годишна работи с марки, в това число линията за долни дрехи на Риана Savage X Fenty и Fashion Nova. Под управлението на MM Models считат, че тя е съвършената - а хубавицата търси любовта. Mirror Online се свърза с представителите на Love Island за коментар.

Единадесетата серия от шоуто за запознанства ще започва в сряда, 5 юни и ще продължи осем седмици. Източник сподели на MailOnline, че тя ще донесе доста усмивки на шоуто. Те споделиха: „ Продуцентите на Острова на любовта са в действителност разчувствани от Грейс, тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР