Бивш служител на пощенската служба твърди, че е блокирала номера

...
Бивш служител на пощенската служба твърди, че е блокирала номера
Коментари Харесай

Бивш служител на пощенската служба блокира номера на Паула Венълс, след като тя потърси помощ, за да „избегне запитване“

Бивш чиновник на пощенската работа твърди, че е блокирала номера на Паула Венелс, откакто тя потърси помощ, с цел да „ избегне без значение питане “.

Бившият началник на ИТ отдела на скандалната организация Лесли Сюел сподели на формалното следствие, че госпожа Венълс, някогашният основен изпълнителен шеф, се е свързала с нея четири пъти през 2020 година и 2021 година Това беше пет години след госпожа Сюел е напуснала компанията и откакто стотици някогашни подпощенски ръководители са били непозволено преследвани.

Г-жа Сюел сподели пред следствието в свидетелските си показания, че е блокирала номера на госпожа Vennells, тъй като „ не се е чувствала удобно да се свързва с мен “. Нейното изказване добави: „ Доколкото ми е известно и изследване, Паула Венълс се свърза с мен четири пъти през 2020 година и 2021 година посредством имейл, телефонно позвъняване или текстово известие. Отне ми известно време, с цел да намеря всички тези връзки.

„ На 8 март 2020 година Паула Венелс изпрати имейл до моя персонален име...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР