След като ви разкрихме някои от участниците в новия Сървайвър,

...
След като ви разкрихме някои от участниците в новия Сървайвър,
Коментари Харесай

Разкриха двамата тайни участници в Сървайвър

След като ви разкрихме някои от участниците в новия " Сървайвър ", през уикенда bTV удостовери тях и още имена. Но пропусна две от тима на известните. Ето кои са те...

По всичко проличава, че тазгодишния " Сървайвър " ще се трансформира в нещо като рисков " ВИП Брадър " и " Биг Брадър " в едно. Популярните имена в шоуто са цели 12, а другият тим пък ще е главно от незнайни. Към кръга на ВИП-овете ще се причисли и носителката на купата " Мис Дупе " Биляна Йотовска. Красавицата е и фитнес модел, публицист и инфлуенсър. През 2016 година печели златен орден във фитнес шампионат за дами Olympia Flex Magazine Model Search в конкуренция сред 56 участнички от целия свят. Избирана е 3 пъти за модел на корицата на списание " Плейбой “. Тя е също създател на книги на здравословна тема, поради което я следват доста дами и мъже.

12-ият участник в " Сървайвър " също може да се назова прочут. Той е кадър на bTV, като го познавате главно от сериала им " Революция Z ". Става въпрос за артиста и музикант Тино. Кирил Хаджиев, както са същинските му имена е от София, само че държи да означи, че се дефинира като варненец. След като приключват висшето си обучение в София, неговите родители се завръщат в морската ни столица и Тино е отраснал точно там – край морето. След довеждане докрай на съветската гимназия във Варна той се впусна в света на музиката. Попада и в шести сезон на " Гласът на България " през 2019 година и доближава до влиятелното второ място в шоуто.

Ето кои още влизат в " Сървайвър 2023 ", публично оповестени от малкия екран, която ще излъчва плана: двамата някогашни на Златка Райкова - футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, артистът Филип Буков и колежката му Снежана Макавеева, фолкфурията Татяна, готвачката от " Мастър началник " Божана Кацарова, миската Марго Купър, инфлуенсърката с най-вече татуси - Стефани Разсолков и влогърът Стефан Попов-Чефо.

Според източници на HotNews в " Сървайвър " ще има и още един участник по изключение. Неговото име обаче е в безспорна загадка. Очевидно става въпрос за доста известно име, с което продуцентите ще провокират сензация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР