След като светлинно шоу преобрази София за четири вечери и

...
След като светлинно шоу преобрази София за четири вечери и
Коментари Харесай

Очаква ни Европейска нощ на музеите!

След като светлинно шоу преобрази София за четири вечери и ни накара да се почувстваме по този начин като че ли сме в голяма изложба под намерено небе, напълно скоро ще имаме още една опция да разкрепостим въображението си!

Новото издание на на 14 май ще ни води на премеждие във времето, пространството и въображението. Повече от 45 музеи и галерии ни посрещат с изложения, ателиета, прожекции и многочислени артистични прояви. По време на Нощта на музеите ще можем да се срещнем с Micro-folie – френски цифров музей, който напълно скоро беше конфигуриран в една от залите на Регионалния исторически музей – София по случай Председателството на Франция на Съвета на Европейския съюз.
 Превозвачите: 10 май 2022 | С блокади в цялата страна превозвачите излязоха на митинг, в който се чака да се включат съвсем всички от...
Ще имаме опция да разгледаме многообразието на благосъстоянията на 27-те страни членки на Европейски Съюз благодарение на 200 произведения от влиятелни музейни и театрални институции, сред които и Панагюрско богатство за България.

По мотив събитието Френският институт в България показва документалния филм „ Една нощ в Лувъра: Леонардо да Винчи “, който да ни потопи напълно в света на изкуството. Без значение дали сами, в двойка, с другари или със фамилията, това прекарване в нощна София сигурно дава обещание да ни заинтригува!Програмата за събитието можете да откриете.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР