След като стана ясно, че през миналата седмица Дженифър Фавлин

...
След като стана ясно, че през миналата седмица Дженифър Фавлин
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун обясни защо се развежда

След като стана ясно, че през предходната седмица Дженифър Фавлин е подала молба за бракоразвод, целяща да постави завършек на 25-годишния им брак със Силвестър Сталоун, мнозина си зададоха напълно разумния въпрос какво се крие зад нейното решение, в случай че в профил най-малко, съпрузите изглеждаха като една от най-стабилните холивудски двойки. Все отново наскоро те посрещнаха сребърната годишнина от своята женитба, без да дават тип, че домът им е застигнат от проблеми, намерили място под неговия покрив, напомня dir.bg.

Разбирайки за разпада на връзките им, задокеанските издания побързаха да разровят отломките, с цел да задоволят любознанието на совите читатели, разкривайки какво е довело до него. Така преди ден се появи изказванието, че ябълката на раздора, разразил се сред тях, е... куче, което артистът неотдавна е получил като подарък. Според разнообразни изявления той и половинката му са се скарали за грижите на четириногото, които трябвало да паднат главно върху някогашния модел, защото мъжът ѝ постоянно пътувал по работа. Наред с това се показва, че неговото непрекъснато неявяване от фамилното огнище също било фактор за раздялата им, съдействал везните да се наклонят нейна посока.

Сега обаче звездата от " Рамбо " реши да пристъпи напред, с цел да хвърли светлина по тематиката, опровергавайки написаното от пресата.

" Не сме прекратили съюза си поради сходен банален спор ", изрично съобщи той пред TМZ. " Просто тръгнахме в разнообразни направления. Изпитвам голямо почитание към Дженифър и постоянно ще я обичам! Тя е невероятна жена, най-милото човешко създание, което в миналото съм срещал ", призна носителят на премия " Златен глобус ".

Пред медията кино ветеранът разяснява и другата версия за финала на романса им, обикаляща водещите заглавия по другите таблоиди от няколко дни насам, а точно преценката му да заличи татуировката с лицето на досегашната си брачна половинка, която си направи на рамото преди четиринайсет години, поставяйки върху нея друга, изобразяваща починалия му домакински любим Бъткъс. По думите му той имал желанието да освежи портрета на жена си, изравен върху кожата му, само че тъй като проектът му се увенчал с неуспех и рисунката била унищожена в процеса, сметнал, че най-удачно би било, в случай че просто я скрие под нова. Така в този момент на нейно място там стои главата на булмастифа, който в предишното, когато към момента е занапред прохождащ в промишлеността актьор, продава на чужд за 40 $, защото няма задоволително пари, за се грижи за него, а след това, след триумфа на " Роки, си го връща обраното, плащайки на мъжа колосалната сума от 15 хиляди $. TMZ предава, че въпреки да е скрил татуировката на Дженифър от ръката си, Силвестър има още една нейна на гърба си.

В извънредно изказване, обещано за " People " Дженифър сподели: " Тъжно ми е да оповестя, че след 25 години брак подадох молба за бракоразвод. Въпреки че към този момент няма да сме женени, постоянно ще го оценявам и знам, че и двамата сме отдадени на нашите красиви дъщери. "

" Моля за усамотение за нашето семейство, до момента в който вървим другарски напред ", добави тя.

В документите за развода, получени от списанието, се показва, че " бракът към този момент е разтрогнат ". В тях се показва още, че " съгласно информация и убеждения Сталоун е взел участие в съзнателно прахосване, привършване и/или хабене на брачни активи, които са имали неподходящо икономическо влияние върху тяхното имущество ". Затова брачната половинка му желае " да бъде обезщетена, като получи част от добитото по време на взаимния им живот ".

Сталоун и Флавин се ожениха през 1997 година, година, откакто се срещнаха в ресторант в Бевърли Хилс, Калифорния. Те имат три дъщери: Скарлет, която е на 20 година, Систин - на 24 година, и София - 25 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР