След като спечели европейска титла на Международната боксова федерация, Тервел

...
След като спечели европейска титла на Международната боксова федерация, Тервел
Коментари Харесай

Ето как релаксира Тервел Пулев след европейската титла

След като завоюва европейска купа на Международната боксова федерация, Тервел Пулев релаксира с обичаното си занимание. За първи път пред Канал 3 най-хубавият ни боксьор в полутежка категория разкри пристрастеността си към ездата.

В последните две години Тервел и неговото семейство се възпламеняват съществено по ездата и постоянно посещават конната база в Банкя.По-малкият от братята Пулеви признава,че за него това е най-хубавият метод за релакс.Особено,след значими мачове като този преди няколко дни в " Арена Армеец ".

От срещата ни отсъстваше конят на Тервел – Недко Гайдаров,който през 2015 година е отличен със златен орден.Освен това породистият жребец е печелил редица надпревари и шампионати у нас и в чужбина.За животното се грижи Иван Димитров,който описа за Канал 3,че европейският първенец в полутежка категория има особено връзки към своя кон и се грижи за него като за дете. Самият Тервел не изключва опцията когато завърши с професионалния бокс да се насочи към конните надпревари.А до тогава остава удоволствието и релакса измежду природата с обичаното животно – жребецът Недко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР