След като снощи стана ясно, че носителят на Златната топка“

...
След като снощи стана ясно, че носителят на Златната топка“
Коментари Харесай

Кой ще замени Бензема във Франция?

След като нощес стана ясно, че носителят на „ Златната топка “ Карим Бензема няма да вземе присъединяване на Световното състезание поради травма в бедрото, през днешния ден френските медии започнаха с догатките кой ще е играчът, който Дидие Дешан ще повика на негово място. Селекционерът има време да мисли до понеделник, когато би трябвало да разгласи името на заместника на Бензема.

Според RMC Sport вероятните разновидности са няколко. С най-големи шансове е нападателят на Байер (Леверкузен) Муса Диаби, който досега има осем мача за националния тим на Франция. Той е ляво крило и в този смисъл не може непосредствено да замести характерен централен нападател като Бензема, само че все пак е един от главните любимци за повиквателна.Втората алтернатива е Висам Бен Йедер от Монако, който до последно се надяваше да попадне в листата на Дешан за Световното, само че по този начин и не беше извикан. Той има 19 мача за националния тим.

На трето място RMC слага Мартен Терие от Рен, който досега в никакъв случай не е обличал фланелката на Франция. Последните две упоменати варианти са нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал, който обаче игра малко от началото на сезона поради честите травми, които го изтезават, и Набил Фекир, който обаче не е викан в националния тим от ноември 2017 година. Тези разновидности обаче са малко евентуални.

По-необичайният сюжет е Дешан да се откаже да вика нов атакуващ футболист, а вместо това да разшири вариантите си в отбрана, ако реши да употребява скица с трима централни бранители. Тук се загатват имената на Люка Дин и Жонатан Клос.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР