След като през изминалата година Mercedes представи новото поколение C-Klasse

...
След като през изминалата година Mercedes представи новото поколение C-Klasse
Коментари Харесай

Mercedes E63 S Final Edition бележи края на една ера

След като през миналата година Mercedes показа новото потомство C-Klasse и разгласи, че моделът ще се предлага само с четирицилиндрови мотори, в този момент наподобява още един от моделите на германците ще последва този образец. Става въпрос за по-голямата Е-Klasse, която също наподобява ще се сбогува с обичания осмак.
`Mercedes

Според информация на Mercedes Fans, немската марка възнамерява да покаже AMG E63 S Final Edition, което да означи края на бензиновите V8, вграждани в E-Klasse. Следващото потомство W214 няма да се оборудва с сходен елемент или най-малко това сочат информациите все още.
`Mercedes

Отличителни за AMG E63S Final Edition са 20-цолови джанти, черен непрозрачен цвят, сиви надписи по праговете и елементи от карбонови нишки. В интериора също могат да бъдат видяни елементи от лекия материал, както и контрастни шевове в жълт цвят. Към момента не се загатва повече информация за задвижването или мощността, само че чакаме това да се случи напълно скоро при формалното показване на лимитираната серия.
`Mercedes

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР