След като от няколко дни от Демократична България и Изправи

...
След като от няколко дни от Демократична България и Изправи
Коментари Харесай

Ива Митева: Не съм готова за премиерския пост

След като от няколко дни от " Демократична България " и " Изправи се. БГ! Ние идваме " опипват почвата и стартират ръководителя на Народното събрание Ива Митева за министър-председател, през днешния ден тя ги " попари ": " Не ме спрягайте за премиерския пост ". 

На репортерски въпрос дали е подготвена да бъде претендент за министър председател, Митева отговори изрично - " Не, не съм подготвена ". " Аз считам, че човек би трябвало да си тежи на мястото. Смятам, че човек би трябвало да е там, където е най-добре квалифициран ”, добави тя в коридорите на Народно събрание.

Шефката на Народното събрание уточни още, че не е разговаряла с никого от създалите предлагането.

Наскоро Митева, която е народен представител от " ИТН ", даже разгласи, че се замисля да се отдръпна от политиката и че не е сигурна, в случай че има още едни избори дали ще се кандидатира за депутат.  

Преди ден пък депутатът от левицата Иван Ченчев съобщи, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би била " добър министър председател " и биха я предложили за поста, в случай че третият мандат бъде връчен на алената парламентарна група. Развръзката по мандата ще стане ясна в петък, когато президентът Румен Радев ще разгласи на кого го дава.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР