След като няколко концертни зали от световна величина прекратиха сътрудничеството

...
След като няколко концертни зали от световна величина прекратиха сътрудничеството
Коментари Харесай

Анна Нетребко най-сетне осъди войната в Украйна

След като няколко концертни зали от международна големина прекратиха съдействието си с, тъй като съветското оперно сопрано отхвърли обществено да отдръпна поддръжката си за съветския президент Владимир Путин, с днешна дата тя най-сетне излезе с позиция и осъди войната в Украйна.

" Осъждам остро войната в и мислите ми са с жертвите на войната и техните фамилии. Моята позиция е ясна. Никога не съм била член на партия, нито съм обвързвана с който и да е съветски началник “, съобщи намерено мнението си по отношение на протичащото се тя.
 Наръчник за битка с троловете в интернет 30 март 2022 | Хибридната война в интернет у нас е повече от действителна. Всъщност интернет трол е някой, който целеустремено проваля...
Изявлението й беше публикувано от немския й юрист, заяви " Дер Щандард ". " Съжалявам, че мои предходни изявления биха могли да бъдат изтълкувани неправилно ", споделя Нетребко.

Оперното сопрано споделя, че се е срещала с Путин " единствено няколко пъти " и тези срещи са били " най-много във връзка приемането на награди " и на церемонията по откриването на Олимпиадата.

„ Никога не съм получавала финансова поддръжка от съветското държавно управление и пребивавам и заплащам налозите си в в Австрия “, написа Нетребко и добави, че ще възобнови концертите си в края на май.

" Обичам родината си Русия и се стремя посредством изкуството си към мир и единение ".

Съвсем неотдавна даже нейният управител в Берлин също се раздели с Нетребко поради неразбираемата й позиция по отношение на войната в Украйна.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР