След като нощните заведения отвориха официално вратите си, поп фолк

...
След като нощните заведения отвориха официално вратите си, поп фолк
Коментари Харесай

Чалга бум още в първия ден: Ето какво направиха Азис и Преслава

След като нощните заведения отвориха публично вратите си, поп фолк изпълнителите безусловно избухнаха и накараха почитателите си да подивеят от наслаждение.

Преслава беше първата изпълнителка, която откри нощния живот, също така го направи и с чисто ново парче, в чието видео показва неизразим съблазън.

Новата ѝ ария " В твоето легло " за часове се трансформира в най-слушаната ария. По всичко проличава, че Преслава не е изгубила позициите си в чалгата, макар че цяла година съвсем не беше работила.

Една от новите чалга звезди Лидия избра Велики четвъртък, с цел да отпразнува своята 20-а годишнина и имаше шанса нощните заведения да отворят малко след рождения ѝ ден. Заедно с Галин, Десита, Адам и десетки други другари Лидия би по барабаните в чалготеката на Константин.

Букети, плюшени мечки и бижута бяха отрупали масата на младежите, които се пръснаха от танци и алкохол до дребните часове на нощта. Певицата с благ глас Десислава също се причисли към младите си сътрудници и купонясва дружно с тях.

Известно столично заведение означи края на локдауна с Краля на попфолка Азис, който пя и танцува, както в никакъв случай до момента. Освен че дълго време заведенията останаха затворени, Азис от години избира изявите зад граница и рядко приема участия в родината, написа уеб сайтът " Флагман ".

Алисия, Емрах и Меди обаче, по този начин и не съумяха да се докопат до присъединяване в столицата, защото имаха участия отвън София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР