Когато чуем думичката парти, автоматично свързваме това събитие със силна

...
Когато чуем думичката парти, автоматично свързваме това събитие със силна
Коментари Харесай

Идеи за бързи, но впечатляващи парти хапки

Когато чуем думичката празненство, автоматизирано свързваме това събитие със мощна музика, доста посетители, забава и литри алкохол. Последното го изключваме при положение, че става въпрос за детско празненство, естествено.

Приготовленията за празненството обаче, без значение дали е предопределено за деца или възрастни, не може да мине сполучливо без на него да няма храна. Храна, която хем да задоволи апетита на всички посетители, хем да е наслада за очите им.

Времето, с което разполагаме не постоянно ни стига, с цел да се подготвим и представим добре пред останалите и това е повода в следните редове да ви подскажем няколко хрумвания за бързи, само че впечатляващи хапки.

Бързи празненство хапки с чери домати

Това евентуално са едни от най-бързите за подготвяне празненство хапки. С чери доматчета разполагаме целогодишно, а те могат да се комбинират с какво ли не- сирена и кашкавали, маслини, краставици (зимно време може да употребявате и кисели краставички), мини кюфтенца, салами и така нататък Може да е малко досадно набождането на чери доматчетата с останалите артикули на клечки, само че пък сме сигурни, че можете да включите в тази активност и останалите членове на фамилията ви, а за децата празненство шишчетата ще се трансфорат в същинско развлечение.

Лесни хапки от лаваш и сьомга

Този по този начин присъщ за страни като Турция, Иран, Армения и Азербайджан самун може да се срещне към този момент в съвсем всеки магазин. Пригответе си примес от крема сирене, нарязани на кубчета краставици, пушена сьомга, свеж лук и копър.

 Парти хапки от лаваш

Разбъркайте всички артикули в купа, намажете със сместа плоския самун и го навийте на руло. Оставете за няколко часа в хладилника и след това просто го нарежете на хапки за празненство. Творението ви ще е елементарно, изтънчено и впечатляващо. Като прибавяме, че можете да употребявате и различен тип заряд при положение, че не сте фенове на рибата.

Бързи мини сандвичи за празненство

Добре знаете, че за празненство е най-добре да се снабдите с франзели, които също по този начин е добре да са от друго тесто-бяло брашно, пълнозърнесто, от черно брашно, лимец и така нататък Мини сандвичи няма да ви учим по какъв начин се вършат, само че ще ви напомним, че в случай че основата за изработката им е от масло, то би трябвало да сте го оставили няколко часа авансово на стайна температура.

Иначе освен ще се изнервите, само че и евентуално ще закъснеете с приготовленията за гостите си. Добре е също по този начин всички артикули, които ще употребявате (сирена, салами, кашкавали и др.) да са авансово нарязани, а за декорация си пригответе нарязани на шайби маслини, листенца рукола или босилек.

Парти топчета от сирена

 Парти топчета от сирене

За да приготвите тези топчета можете да употребявате всевъзможни сирена или настърган кашкавал, само че също би трябвало да разполагате с масло. В купа смесете маслото и сирената/кашкавала и прибавете подправки по ваш вкус- копър, чесън, черен пипер и други От тази сме оформете солени топчета, които да оваляте в смлени орехи. Оставете ги в хладилника да стегнат за няколко часа и изненадайте гостите си. В самите топчета можете да сложите и цяла орехова ядка или маслина. Поднесете в плато.

Бързо хапки от франзела с пастет

Тук ще създадем едно конкретизиране, че въпреки и в действителност впечатляващи, това не са от най-бързите хапки за подготвяне. Това, което може да ги трансформира в „ бързи “ е обстоятелството, че се подготвят предходния ден и в деня на събитието ви ще ви остане единствено да ги нарежете.

 Парти хапки от франзела

За да си приготвите тези празненство хапки ще ви е належащо относително огромно количество първокласен пастет, масло, франзели и спомагателни артикули, които сами можете да изберете. Смесете в купа маслото и пастета и прибавете към тази примес да вземем за пример зелена и алена чушка, сварени яйца, маслини и всичко, което ви се коства подходящо, само че спомагателните артикули би трябвало да са нарязани на дребни кубчета.

Колкото по-цветна е плънката, толкоз по-ефектно биха изглеждали хапките ви. Издълбайте франзелите, напълнете ги с плънката, опаковайте ги с фолио и ги оставете в хладилника да се стегнат. В деня на празненството ви ще е нужно единствено да ги нарежете. Именно по тази причина ги включихме към бързите и впечатляващи хрумвания за празненство хапки.

Вижте още ефектни хрумвания за празненство храна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР