След като националната полиция разпита бившия финансов министър Владислав Горанов

...
След като националната полиция разпита бившия финансов министър Владислав Горанов
Коментари Харесай

И Менда Стоянова е на разпит за пачките в чекмеджето на Борисов

След като националната полиция разпита някогашния финансов министър Владислав Горанов по инспекцията за кюлчетата и пачките в чекмеджето на Бойко Борисов, през днешния ден преди обяд за снемане на сведения в Министерство на вътрешните работи би трябвало да се яви и някогашната шефка на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова. Това научи " Сега " от източници от вътрешното министерство.

Стоянова беше призована още за началото на януари дружно с Горанов. Тогава обаче тя изясни, че е с позитивен тест за коронавирус и не може да се яви. 

Разпитите на Горанов и Стоянова са част от инспекцията, която Министерство на вътрешните работи прави по сигнала на гражданско съдружие БОЕЦ. От БОЕЦ изясняват, че в сигнала си вършат логическа връзка сред тези фотоси и изнесената през 2020 година от Васил Божков информация, че години наред е бил изнудван и е платил 67 млн. лева рекет на Бойко Борисов, на Горанов и на Стоянова, с цел да създадат по този начин, че лотарийният му бизнес да заплаща по-ниски такси. Прокуратурата разгласи, че е разпитвала Борисов, Горанов и Стоянова, само че не стана ясно какво ги е питала и те какво са дали отговор.

В началото на годината за сведения по тази инспекция в Министерство на вътрешните работи върви и самият Борисов. След разпита му се разбра, че е , което се разминава от версиите за Мата Хари, стартирани от някогашния министър председател в общественото пространство.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР