След като направи няколко съвместни колекции с топмодела , Томи

...
След като направи няколко съвместни колекции с топмодела , Томи
Коментари Харесай

Зендея с втора колекция за Tommy Hilfiger

След като направи няколко взаимни сбирки с топмодела, Томи Хилфигър за повторно ще работи в колаборация с Disney звездата Зендея, която сега гледаме в сериала „ Еуфория “ (HBO). TommyXZendaya още веднъж ще акцентира на посланията за приемливост и интеграция на другите, които прокара още на ревюто в за пролет 2019-а. След като последните две години Томи Хилфигър представяше сбирките в разнообразни точки по света – Париж, Лондон, Шанхай и Милано, под мотото TOMMYNOW, тази есен шоуто се завръща в.

Отново под формата на интерактивно прекарване, то ще се организира в именития спектакъл " Аполо " в Харлем, който е бил хазаин на едни от най-емблематичните актьори като, Ела Фицджералд и Пати Лабел. Може би към този момент се досещате, че и самата сбирка TommyXZendaya за есен 2019 година е въодушевена точно от тези мощни и уверени дами, като показва паметния жанр на тази епоха, само че с щипка модерна смелост.



И този сезон от Tommy Hilfiger ще заложат на концепцията „ Виж в този момент, купи в този момент “, при която сбирката ще бъде налична за продажба незабавно след проявлението й.

„ След като пътувахме по света с TOMMYNOW и след едно незабравимо шоу в Париж със Зендея, аз съм разчувствуван да се върна там, където стартира нашето пътешестване с „ Виж в този момент, купи в този момент ”, споделя дизайнерът. „ Желанието на Зендея да придвижи TOMMYNOW в Харлем бе невероятна последваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната позиция участва ясно във всичко, което прави. Именно по тази причина тя е и толкоз въодушевяващ сътрудник. "
               
on Jun 25, 2019 at 7:19pm PDT

Самата в последно време от ден на ден се откроява със стила си и бързо се трансформира в едно от новите it девойки. В галерията ви припомняме част от първата й сбирка за Tommy Hilfiger, както и някои от аутфитите, с които си завоюва място измежду звездите инфлуенсъри.
               
on Jul 4, 2019 at 7:15pm PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР