След като дойде на власт новото американско правителство не промени

...
След като дойде на власт новото американско правителство не промени
Коментари Харесай

Кой е на страната на американските политици?

След като пристигна на власт новото американско държавно управление не промени хегемонистичното държание на своите прародители и най-малко 13 пъти насочва клюки против Китай по отношение на Хонконг. То даже съобщи, че „ ще стои дружно с хонконгци “ и направи неуместни изказвания по отношение на Закона за националната сигурност на Хонконг и промяната на изборната система в спецрайона. Администрацията на Байдън събра западните сили и изиска да стартират нападки против Китай, даже наложи наказания на китайски публични лица, заяви радио „ Китай “.

Китайците, в това число и жителите на Хонконг, от дълго време са осъзнали, че тези политици не са загрижени за човешките права и свободата на хонконгци, а по-скоро за „ свободата “ на дребен брой антикитайски настроени лица. Те работят в нарушаване на националната сигурност на Хонконг.

Тези политици употребяват като мотив „ демокрацията “ и „ правата на индивида “, с цел да упражняват двойните си стандарти и да поддържат тези, които смущават спокойствието на Хонконг. Освен това употребяват човешките права, с цел да всеят ужас в законодателството на спецрайона.

Гореспоменатите политици изопачават обстоятелствата, насочат клюки против законодателството на Хонконг и жестоко се намесват във вътрешните работи на Китай.

Някои американски политици се преструват, че са загрижени за демокрацията в Хонконг, само че в действителност се намесват във вътрешните работи на спецрайона и Китай. Дават тип, че се грижат за човешките права в Хонконг, само че в действителност се пробват да попречват развиването на Китай. Жителите на Хонконг гледат на това държание като вражеско. Нека американските политици да не повтарят старите си изявления.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР