Разликата във възрастта между Ричард Гиър и съпругата му е

...
Разликата във възрастта между Ричард Гиър и съпругата му е
Коментари Харесай

Казват, че 33-те години разлика между двамата все повече личат, но любовта е по-силна от всичко



Разликата във възрастта сред Ричард Гиър и брачната половинка му е все по-видима, само че същинската обич не знае граници.

Най-сексапилният мъж на 90-те години, американският артист Ричард Гиър, се трансформира в огромната сензация на церемония прожекцията на кино лентата " Видове добрина ", където се появи съпроводен от красивата си брачна половинка Алехандра Силва на 77-ото издание на фестивала в Кан.


Двойката не спускаше усмивки по лицата си, до момента в който разменяха нежности и демонстрираха на света какъв брой влюбени са в действителност.

Независимо от мненията, че 33-годишната разлика във възрастта сред тях е все по-осезаема, те демонстрираха, че същинската обич в действителност не познава граници.


Интересно е, че неотдавна те също станаха родители, а Ричард се снабди със наследник Александър в осмото десетилетие от живота си.

Заради любовта си към него тя приема будизма и се мести в Ню Йорк.

Ричард и Алехандра започнаха да се срещат през 2014 година, а през 2018 година взеха решение да се оженят на дискретна женитба.


В брачната половинка си артистът откри сътрудник, който цени филантропичната активност, защото тя работи във фондация, която се бори за премахване на бездомните в Испания. / превод по непознати медии/

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР