След истерията по еротичната трилогия „50 нюанса сиво”, в различни

...
След истерията по еротичната трилогия „50 нюанса сиво”, в различни
Коментари Харесай

Проучване: Извратеният секс е полезен

След нервността по еротичната трилогия „ 50 нюанса сиво”, в разнообразни страни по света, започнаха да излизат редица изследвания на тематика ексцентричен и даже перверзен секс и какви персони са хората, които го избират. Оказва се, съгласно проучване на Американския вестник за полова медицина, че двойките, които практикуват по-различни полови практики като садо-мазо да вземем за пример, са по-отворени един към различен и си имат повече доверие. В съпоставяне с тях, двойките, които вършат елементарен секс, без играчки, прочут като „ ванила секс”, са по-невротични и затворени, написа struma.bg.

Проучването, довело до тези заключения, е направено измежду 902 души. Тези, които намерено признавали за странните си увлечения в леглото като пристрастеност по белезници, секс играчки, връзване, в действителност били доста по-спокойни като персони, уверени в себе си и във връзката с колегата си. Именно тази неприкритост на половите стремежи и честното им признание ги правели по-успешни във взаимоотношенията им с други хора.

Изводът от цялото проучване е, че колкото по-отворени сме в своята връзка и признаваме своите мечти на глас и ги реализираме, толкоз това ни прави по-спокойни и уравновесени. Не е наложително да обичате перверзен секс, с цел да придобиете това успокоение във връзката си, само че в случай че имате съкровени стремежи, които не споделяте с половинката, по-добре е да започнете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР