След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на

...
След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на
Коментари Харесай

Херцогините Кейт и Меган показаха, че не са скарани

След девет месеца на клюки за връзки им, съпругите на внуците на кралица Елизабет Втора - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, за първи път се появиха на социална демонстрация и демонстрираха обединен фронт, написа в. " Дейли мейл ".

Двете дами, които са на 37 години, участваха на финала за дами на тенистурнира Уимбълдън, на който победи румънката Симона Халеп.

Кейт и Меган бяха най-елегантните зрителки на женския тенисфинал. Кейт беше заложила на зелен тоалет, а Меган на бяла риза и бяла пола със наследник претекст. Двете изглеждаха другарски настроени една към друга, говореха си, усмихваха се една на друга и даже се допираха.

Според специалисти, разчитащи езика на тялото, двете кралски снахи освен са показали обединен фронт против слуховете, че са скарани, само че са посочили, че сред тях фактически другарството нараства.

Анализатори считат, че Кейт, която на първо време влезе в английското кралско семейство, е получила препоръки от 93-годишната кралица Елизабет Втора по какъв начин да се държи, с цел да постави завършек на грозните клюки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР