Усилията на феновете на Арсенал да попречат на стремежа на

...
Усилията на феновете на Арсенал да попречат на стремежа на
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал си тръгнаха със зачервени лица, след като късно вечерта фойерверки в хотела на Ман Сити имаха обратен ефект

Усилията на почитателите на Арсенал да попречат на устрема на Манчестър Сити да завоюва купата бяха взети до нови ограничения, като почитателите възпламениха фойерверки отвън мястото, което смятаха, че е хотелът, в който се обитават играчите на Пеп Гуардиола, само че проектът им се провали.

Сити са в Лондон във вторник вечер за мач от Висшата лига като посетител на Тотнъм. Това е игра в ръка за тима на Гуардиола, който изостава на точка от Арсенал, само че знае, че две победи от последните си два мача ще ги накарат да станат първенци.

Докато почитателите на " артилеристите " се насочиха към хотела на настоящите първенци, имаше незабавни въпроси дали Сити е останал там вечерта преди мача. Мачът на Спърс стартира в 20:00 часа във вторник вечерта и сигурно, съгласно BBC Sport, клубът от Манчестър върви към спад в деня на мача.

Независимо дали играчите на Сити са били директно наранени или не от лудории, отседналите във въпросния хотел са имали нарушен нощен сън. Имаше разбъркан банкет за държанието, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР