След дъждовния юли, летните жеги започнаха, а ваканционното настроение рязко

...
След дъждовния юли, летните жеги започнаха, а ваканционното настроение рязко
Коментари Харесай

Тотото с рекорден джакпот от 5 700 000 лева в разгара на лятото

След дъждовния юли, летните жеги започнаха, а ваканционното въодушевление внезапно се повиши. Освен високите летни температури, с цел да става все по-горещо в близост, способстват и големите джакпоти в игрите на Български състезателен тотализатор. За четвъртък общата сума на облагите ще бъде 9 350 000 лв.. От тотото осведомят, че джакпотът в играта 6/49 ще бъде 5 700 000 лв.. За играта 6/42 насъбраната сума ще е 390 000 лв.. В играта 5/50 има 3 000 000 лв., а в Тото Джокер – 60 000 лв..

С тези суми животът ви може да се промени единствено за една нощ. В множеството случаи, по този начин става единствено в приказките. Заспиваш, събуждаш се и на идната заран си по-млад, или по-красив, или пък по-богат. Но истината е, че от време на време, това се случва в действителност.

Заспиваш, събуждаш се и към този момент животът ти е безусловно друг. Каква е формулата с цел да се случи чудото – минималното условие е да си пуснал фиш за игрите на Спорт Тото!

Така се случи с един мъж. Преди две години, Петко Семерджиев стана по-богат с съвсем 6 000 000 лв.. Ако би трябвало да бъдем точни - с 5 969 029 лв.. За една вечер, от готвач в хотел, той се трансформира в приблизително статистически тото милионер. Ергенът от Пловдив, стана един от най-желаните мъже в България. Като в приказките, нали?! Приближени до готвача-милионер шушукат, че той се е отдал на пътешествия, за които единствено е мечтал. Направил е и няколко по-неразумни покупки, измежду които яхта и скъпо джакузи. Но въпреки всичко това са 6 000 000 лв., шансът си е негов и той взема решение по какъв начин да похарчи парите си!

Животът в действителност може да стане по-красив за една нощ, или най-малко по-вълнуващ с няколко милиона в джоба!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР