След 13-дневно отсъствие от социалните медии, което притесни нейните фенове,

...
След 13-дневно отсъствие от социалните медии, което притесни нейните фенове,
Коментари Харесай

Какво става с Бритни Спиърс

След 13-дневно неявяване от обществените медии, което тормози нейните почитатели, Бритни Спиърс направи обява, в която разяснява всички клюки по адрес на нея, че не е добре.
 Бритни Спиърс, здравословните й проблеми и по какъв начин ги е решила
От какво страда Бритни Спиърс

И по какъв начин се лекува

Певицата, която страда от психологично заболяване, пусна видео в Instagram, посредством което желае да успокои откровено обезпокоените за психологичното ѝ здраве почитатели.

" Знам, че има доста мнения и доста хора приказват разнообразни неща за мен, само че желая да ви уверя, другари, че съм добре. По щастлива съм от когато и да било ", споделя Бритни във видеото.

on Nov 2, 2020 at 2:21pm PST

Дали обаче с това видео певицата съумя в действителност да убеди 26.7 милиона почитатели в Instagram, че е добре. Те реагираха със смесени усеща на видеото от понеделник, като доста от тях намерено обявиха, че " не купуват " уверенията ѝ, че е " добре ".

" Ако би трябвало да кажете на хората, че сте добре и изглеждате по този начин, не сте добре ", написа един угрижен почитател в полето за мнения. Друг почитател съобщи, че от негова позиция Бритни наподобява " ужасена " във видеото. " Обичам те, Бритни, само че не изглеждаш щастлива, а изтощена, уповавам се да бъркам ", четем в различен коментар.
 Снимка 503759

Загрижеността към Бритни идва по време на продължаващата правосъдна борба на певицата с татко ѝ, който има цялостен юридичеки и финансов надзор над нея, напомня Daily Mail. Тогава нейни почитатели направиха акция #FreeBritney (#Освободете Бритни), чиято цел е да бъде прекъснато попечителството над певицата, въведено след нервния ѝ срив преди 12 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР