Дъщерята на великата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки,

...
Дъщерята на великата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки,
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът до Муки

Дъщерята на великата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки, разкри кой е най-близкият мъж до нея. През годините тя е имала връзки със заможни и сполучливи господа, измежду които някогашният й брачен партньор Никос Митропулос и скулпторът Сашо Балкански, само че непосредствен до Муки се оказа мениджърът на починалата Стоянка Мутафова - Евгени Боянов, написа Ретро.

Евгени и Мария от години имат топли другарски връзки, които резервират и след гибелта на именитата актриса. Мутафова умря на 6-ти декември 2019 година на 97-годишна възраст. Приживе с изключение на щерка й до нея неразделно бил мениджърът й Боянов, който актрисата обичала като собствен внук. През последните години от живота й той и Муки поели всички грижи за нея.

„ Пет години след гибелта си Стоянка продължава да участва доста блестящо в всекидневието ми. Не стопират да ми се обаждат нейни близки и далечни другари, да приказват за нея, което е прелестно. С щерка й Мария Грубешлиева си останахме доста близки. Дори имам чувството, че Стоянка е жива - физически й тяло не е измежду нас, само че тя като че ли е тук. Стоянка беляза живота ми по доста хубав и трогателен метод и до моя финален мирис ще я помня с обич, самопризнание и признателност, показа Евгени.

Той описа, че Муки имала и други другари, само че след гибелта на майка й той й останал наи-близък. Ние работихме дружно и бяхме съвсем непрестанно в контакт. Имаше дни в които съм стоял повече у тях или с тях в сравнение с в моя дом. Безценни моменти, за които съм благополучен, че са ми се случили “, показа Боянов и добави:

“Загубата на Стоянка бе огромен удар за Мария. Но се оправи. Като човек, който познава добре Муки, дръзвам да настоявам, че тя одобри доста почтено и метафизичен нещата, а аз постоянно ще бъда до нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР