Не е рядкост децата на актьорите също да се насочат

...
Не е рядкост децата на актьорите също да се насочат
Коментари Харесай

Шайло Джоли Пит и танцовите й умения, които впечатлиха феновете

Не е необичайност децата на актьорите също да се насочат към тази специалност, тъй като към този момент са имали допир магията на киното. Или да се насочат към друго артистично занятие, какъвто е казусът с Шайло Джоли-Пит.
 Фин Афлек, Еме Лопес, Шайло Джоли Пит и звездните деца, които се самоопределят по друг метод
Звездните деца, които се самоопределят по друг метод

И родителите, които ги поддържат изцяло

17-годишната щерка на Брад Пит и Анджелина Джоли от няколко години е запалена по хип хоп танците. А скорошно видео демонстрира, че очевидно много е напреднала в уменията си, тъй като и треньорът й я хвали в обява на Instagram страницата си.

" Движенията й са цялостна лудница! Благодаря ти за силата ", написа Лил Кийлън Картър, като даже тагна Instagram Профила на Шайло, който обаче не е обществен. На самото видео я виждаме да танцува сама, облечена повърхностно в спортни облекла.

Още през 2022 година Брад Пит разяснява в изявление за Entertainment Tonight, че е впечатлен от уменията на щерка си. " Почти се насълзявам, да ", сподели артистът и добави, че е сюрпризиран от танцовите качества на Шайло, тъй като той е " господин два леви крайници ".

са родители още на 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс, 19-годишната Захара, както и трите им биологични деца: 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР