Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, научи HotArena. Водещият започва

...
Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, научи HotArena.
Водещият започва
Коментари Харесай

Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, вече прави сухи тренировки

Слави Трифонов стартира да излъчва в кабеларка, научи HotArena.
Водещият стартира работа в ТВ-1, която излъчва в интернет и е първата, която приюти Дългия за неустановен интервал от време.
Според слуховете, Слави към този момент прави сухи тренировки, с цел да стартира излъчването на „ Шоуто на Слави ” и друго политическо шоу още от 16 септември.
Според други източници обаче, началото на новия сезон на Трифонов и компания ще е на 30 септември.
Екипът на най-популярния тв водещ си остава същия, като даже Ку-ку бенд ще продължат с присъединяване си в шоуто. Междувременно Дългия е привикал хората си, като е оповестил, че към този момент не застава зад никоя политическа групировка.

„ Сам съм, към този момент не стоя зад никой.
Но това може да се промени, в случай че реша ”, декларира Слави.
Човекът, който подава ръка на Слави за повторно е инженер Румен Ковачев. Преди 20 години той основава „ Телевизионна къща ТВ1 ” и стартира да построява и надгражда компанията си. Така през днешния ден има една от най-успешните и развити телевизионни компании на Балканите, писа „ България през днешния ден “.
Познанството сред Слави и Ковачев е отпреди 20 години. Двамата се познават още от работата на Слави в „ Каналето ”.
След като генералния шеф на Българска национална телевизия Лиляна Попова гони шоумена от „ Сан Стефано 29 ”, преди Би Ти Ви да го одобряват, всички излъчвания на „ Хъшове ” се вършат от ТВ-1.

„ Още тогава знаех, че Слави ще успее ”, споделя Ковачев. „ Не се отчайваше пред компликациите и изглеждаше застрашителен и в най-трудните моменти. Винаги е знаел, по какъв начин да владее хората.
Колегата му от „ Каналето ” Камен Воденичаров е добър артист, само че някой не може да викне и никой няма почит към него.
Както се споделя, на Слави просто не можеш да откажеш ”, безапелационен е Ковачев.
Припомняме и какво сподели неотдавна Слави:
„ В последното предаване на „ Шоуто на Слави “ разгласих, че с моя екип ще вършим ефирен план. И защото това не е задоволително, разгласих, че ще осъществявам и политически план.

От тогава до през днешния ден чета всевъзможни неща за себе си и за това какво ще върша. Чух и всевъзможни сюжети за бъдещето си. А това е прелестно. Защото предизвиквам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това почтено за недемократичните страни 111-о място.
Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм споделил на 31 юли. Ще направя това, което ми разрешава законът и моралът. Пожелавам триумф и на вас, и на себе си “, написа Трифонов.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР