Слави Трифонов направи нови разкрития за времето, когато партията му

...
Слави Трифонов направи нови разкрития за времето, когато партията му
Коментари Харесай

Слави Трифонов с нови разкрития: Кирил Петков нарече Каримански леке

Слави Трифонов направи нови разкрития за времето, когато партията му бе в коалиция с Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България. Припомняме, че както БЛИЦ писа водачът на Има Такъв Народ се зарече, че в новата си телевизионна поредност ще споделя откровения и секрети. Той показа видео в персоналния си фейсбук от вчерашното издание на предаването си:

" Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, беше за избор на началник на Българска народна банка. Той ме беше пуснал на спикер. Докато му кажа не не желая да приказвам по този начин и той към този момент ме включи.

На срещата, до колкото знам, са били Нинова и Христо Иванов и аз споделих преди да разясняваме шефа на Българска народна банка, желая да ви попитам: Не ви ли е неловко и неприятно, че Кирил Петков не ни осведоми авансово, а в действителност ни подцени, арестува Борисов, а ние разбрахме една минута откакто се е случило и другото от медиите за подобен значим проблем нас не ни питат. Не получих никакъв отговор, имаше цялостно безмълвие “, призна Трифонов.

След това той изключи спикера и диалогът продължи неприятно, поради нашето предложение за господин Каримански. Той сподели, че е „ петно “. Аз споделих, че човек, който квалифицира няма доводи и споделих, че той за финален път беседва с мен ", призна Трифонов.

Слави описа още, че по принцип е човек, който гледа авансово да се изчистят проблемите в връзките, да не се стига до крайности, само че когато се убеди, че няма смисъл, приключва връзките вечно. " Такъв темперамент съм, предизвестявам. След това да си прощаваме, да си обясняваме, дай в този момент да стартираме отначало... Просто не съм подобен човек ", добави водачът на Има Такъв Народ.

" Гледам да съм честен, въпреки тая дума да я намразих поради някои хора, по този начин беше и с Кирил Петков - авансово го предизвестих ", сподели още той.

Трифонов се чудел за какво провокира такава ненавист и изказвания, че бил опростачил нацията. Казвали го и умни хора, които почита, само че се чуди по какъв начин по този начин се стига до сходно извънредно излеяние на страсти и най-много за какво точно той ги провокира. Като не ти харесва нещо, не го гледаш, даде рецепта Трифонов на тези, които го ненавиждат

Призна, че доста е разсъждавал над въпроса за какво има толкоз мощна злост към личността му у някои хора. И заключи, че борците против чалгата му припомнят на хората от Демократична България, " Промяната " и всякакви харвардци - те се мислели за по-умни, по-образовани, по-възвишени, а ти си " гнусен лоен селянин ", който мъти водата на тях - солта на земята, " изникнали от реброто на Бог ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР