Скриването на чатове е една от удобните функции на приложенията

...
Скриването на чатове е една от удобните функции на приложенията
Коментари Харесай

Как да скриете чатове в WhatsApp

Скриването на чатове е една от комфортните функционалности на приложенията за връзка. Някои от диалозите са прекомерно персонални и е добре да бъдат държани надалеч от любопитни очи. Това важи изключително за най-популярните приложения като Viber, WhatsApp Messenger на Фейсбук.

Много от потребителите на WhatsApp са опитвали да скрият някои от своите чатове, само че това не постоянно е толкоз просто и елементарно, колкото наподобява. Досега WhatsApp позволяваше скриване на избрани диалози, само че те се показваха още веднъж всякога, щом дойде ново известие и ги избута назад в горната част на листата с диалози, което на процедура обезсмисля скриването им, написа испанският вестник Marca.

Това се трансформира изцяло, защото WhatsApp към този момент реалокира скритите чатове в обособена директория и те няма да се появяват в общия лист при приемане на ново известие. " Разбрахме, че потребителите желаят архивираните им известия да останат скрити в досието " Архивирани чатове ", вместо да се връщат назад в главния ви лист за чат, щом получите ново известие ", написа компанията в Twitter.

Archive on WhatsApp lets you organize your private messages and prioritize important conversations. Your Archived chats will now remain archived and muted but you can always change them back!
— WhatsApp (@WhatsApp)

Според новите настройки всеки диалог, който е архивиран, ще остане подобен в досието " Архивирани чатове ", без значение дали в него идват нови известия. Конкурентът Viber също поддържа сходна функционалност.

Ето по какъв начин да запазите известията архивирани в WhatsApp:
1. Отворете приложението WhatsApp 2. Изберете секцията " Още варианти " в раздел " Чатове " 3. Изберете " Чатове ", по-късно " История на чатовете " и по-късно " Архивиране на всички чатове " 4. За да изпратите някой чат диалог в архива, би трябвало да натиснете върху него и да задържите чата, който желаете да скриете.

Вследствие на това към този момент няма да получавате известия/нотификации за тези диалози, " в случай че не са упоменати или не им е отговорено " съгласно WhatsApp. Ако решите, можете когато и да е и да измененията настройките за всеки чат, като прегледате раздел " Архивирани чатове " и извършите посочените стъпки, както сметнете за добре.

Технологичните компании, които ръководят приложенията, от години работят интензивно върху повишението на отбраната на информация и сигурността на персоналните данни.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР