Skoda Auto разпространи първите скици и нови подробности за сериозно

...
Skoda Auto разпространи първите скици и нови подробности за сериозно
Коментари Харесай

Skoda с първи скици на обновената Octavia

Skoda Auto популяризира първите скици и нови детайлности за съществено обновената версия на най-продаваната кола в моделното си портфолио- .

От Skoda анонсират, че международната премиера на автомобила ще се състои на 14 февруари, като той ще бъде показан в двете си типичен купе версии- хечбек и комби, а в модификационното му портфолио ще продължат да попадат осъществяванията Sportline и RS.

В оборудването на обновената Skoda Octavia ще бъде включено второто потомство на LED Matrix фарове, като тук те ще бъдат изпълнени с присъща светлинна сигнатура с Crystallinium вътрешен детайл.

" Освежаването и еволюцията на дизайнерските характерности на иконите на нашата марка е по едно и също време сложна и завладяваща задача ", споделя Оливер Стефани, шеф на подразделението Дизайн на Skoda. " За най-новата актуализация на Octavia преосмислихме броните и Skoda решетката. Успоредно с това изострихме контурите на фаровете, придавайки на нашия бестселър още по-забележителен и състезателен външен тип. С този пресен външен тип и нови функционалности, като второ потомство LED Matrix светлините, Octavia ще продължи да пленява ежедневните откриватели през идващите години ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР