Скъпоценните камъни са най-често декоративни елементи в бижутата. Някои обаче

...
Скъпоценните камъни са най-често декоративни елементи в бижутата. Някои обаче
Коментари Харесай

Лечебни свойства на минералите. Влиянието на скъпоценните камъни върху здравето

Скъпоценните камъни са най-често декоративни детайли в бижутата. Някои обаче им приписват лечебни свойства. Кехлибарът може да предотврати появяването на бръчки, рубинът подтиква кръвообращението, а сапфирът детоксикира. Древните вавилонци, египтяни, гърци и римляни вярвали в техните лечебни и козметични свойства.

Методът на лекуване с камъни се употребява в обичайна китайска медицина, която е жива и до през днешния ден, и в индийската Аюрведа.

AХAT лекува болести на репродуктивните органи.

АКВАМАРИН оказва помощ при астма и успокоява възпалението на дихателните пътища.

АМЕТИСТ облекчава главоболие, лекува бодърствуване и освобождава хората от зависимости, да вземем за пример алкохолизъм. Подобрява положението на кожата.

КЕХЛИБАРЪТ подкрепя сърцето, кръвоносната система, облекчава признаците на простуда, оказва помощ при ревматизъм и при болести на червата, далака и черния дроб. Неутрализира негативното лъчение на електронните устройства. Предотвратява образуването на бръчки.

ДИАМАНТ подмладява, дава сила, мощ, храброст, носи наслада и благополучие. Въпреки това, когато е превзет посредством принуждение, той носи злощастие.

ХЕМАТИТ прибавя сила, детоксикира, оказва помощ при кръвни болести, ревматизъм, фрактури на кости, пневмония и чернодробни болести. Като амулет оказва помощ да се завоюва дело.

ЛУНЕН КАМЪК има удобен резултат върху хормоните и лимфната система. Предпазва от неприятна сила, предизвестява за рискове и подправени другари.

КАРНЕОЛ оказва помощ при неплодородие и импотентност. Премахва енергийните блокажи в репродуктивните органи.

КОРАЛ задейства щитовидната жлеза, усъвършенства метаболизма и кръвоносната система, подтиква възпроизводството на алените и белите кръвни кафези.

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ е повсеместен, най-желан е в джоба и да вземем за пример в аптечката - гълтам токсичната сила на медикаментите. 

ЛАЗУРИТЪТ оказва помощ при инфекции на дихателната система, гърлото и хранопровода.
Камъкът, който съгласно Фън Шуй притегля пари
Цитринът е прелестен кристал с жълт до кехлибарен цвят, който може да се употребява за лекуване с кристали, медитация, магия и за подобряв...
Прочети повече
МАЛАХИТ извлича патогенни сили, инхибира инфекциите, оказва помощ при астма, укрепва имунитета и улеснява умствената работа.

ОБСИДИАН се предлага за хора, които са измъчвани. Успокоява храносмилателните проблеми и противодейства на интелектуалното безсилие.

ПЕРИДОТ е камък за разрушени нерви, оказва помощ да се отървете от гнева и да излезете от депресията.

ЧЕРНИЯТ ОПАЛ има лековит резултат върху тестисите, яйчниците и панкреаса.

ОНИКС оказва помощ при заспиване, болести на панкреаса и сърцето, облекчава болката.
Най-подходящите 4 КАМЪКА срещу ПАНИК офанзива
В последно време скъпоценните, полускъпоценните камъни и кристалите стават все по-известни при помощта за премахването на разнообразни псих...
Прочети повече
ПЕРЛИТЕ или „ Сълзите на океана “ ви разрешават да пречистите характера и душата си. Носени с обич, те се трансформират в талисмани за шанс. Те подкрепят лекуването на остеопороза. Използват се в производството на козметика за обезпечаване на пресен загар.

РУБИНЪT укрепва сърцето, пречиства кръвта и подтиква кръвообращението.

САФИРЪТ, прочут като повелителя на бижутата, превъзхожда всички останали камъни. Най-ефективното средство против отровата, успокоява възбудените нерви, тушира ​​треската. Придава успокоение. Той е амулет на мъдреци и любовници.

ЕМЕРАЛД има противовъзпалителен резултат, регенерира тялото, усъвършенства паметта, стабилизира личността, лекува параноя, шизофрения и други психологични болести.

Внимание!  Не забравяйте, че методите, препоръчани от последователите на неконвенционалните способи, не са доказани от научни проучвания.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР