Абигия Ананд разказа за трудните предизвикателства, които ни готви лятото

...
Абигия Ананд разказа за трудните предизвикателства, които ни готви лятото
Коментари Харесай

Индийското момче-пророк посочи най-опасните дати през 2024-а, започват през юни!

Абигия Ананд описа за сложните провокации, които ни готви лятото на 2024 година и по какъв начин да ги преодолеем.

За летния интервал на 2024 година Абигя Ананд е безапелационен: „ би трябвало да бъдем деликатни “ и това се отнася освен за родната му Индия, само че и за света като цяло.

„ Ако би трябвало да бъдем точни, сред 11 и 20 юни (както и няколко седмици след този период) би трябвало да бъдем внимателни. Възможно е в света да има събития, които да доведат до обилни жертви. Това може да бъде напълно нова форма на принуждение, употребяваща дезинформация или подбуждаща ненавист в съзнанието на хората, създаваща вълнения. През този интервал могат да бъдат употребявани доста разнообразни тактики ", споделя ясновидецът. Съществува огромна възможност от разнообразни провокации, протести, разпалване на ненавист сред хората и огромни жертви.

Абигя поучава човечеството да мисли за смяна и че житейските тествания и разтърсвания ще бъдат добър тласък и „ насочна точка “ за прогрес.

Абигя Ананд твърди, че знае за какво в този момент на планетата има разнообразни типове произшествия, а редица страни са въвлечени във военни спорове. Става въпрос за първия век от 400-годишния времеви цикъл, който е белязан от събития с световно значение. Променя се освен политическата или икономическата обстановка, само че и околната среда.

Абигя е на мнение, че зачестилите наводнения, трусове и урагани са акомодация на планетата към новите сили. Особено се вижда какъв брой дейна е в последно време водната буря, за което свидетелстват наводненията в редица страни. Това се отразява освен на хората, само че и на животните и на планетата като цяло.

Ясновидецът има вяра, че човечеството би трябвало изцяло да промени отношението си към нашата планета, с цел да не я възприема като обект за изсмукване на запаси, а в противен случай - да поддържа благосъстоянието на околната среда. А висшите хора поучава да се отнасят към елементарните жители с почитание, грижа и схващане, с цел да се стигне в последна сметка до обща международна естетика, написа woman.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР