Скъпи Везни, радостта от новото начало чука на вратата ви.

...
Скъпи Везни, радостта от новото начало чука на вратата ви.
Коментари Харесай

Везни, през май ви очакват промени

Скъпи Везни, насладата от новото начало чука на вратата ви. Научете се да вярвате повече на себе си и да се фокусирате върху нещата, които имат значение, върху фантазиите, които желаете да видите сбъднати, върху дилемите, които могат да ви донесат мечтаните резултати. Не се влияйте от това, което хората споделят, слушайте интуицията си и правете каквото желаете. Обърнете внимание на разноските си, по-добре е да избягвате спонтанните покупки.

Вероятно ще би трябвало да се справите с непредвидени промени този месец. Не реагирайте остро на компликациите, търсете дипломатично решение на споровете. Не се обиждайте на близки, които от време на време са прекомерно придирчиви и непрекъснато изискват вашето внимание.

В същото време не би трябвало да бъдете прекомерно меки, в противоположен случай някои ще желаят да ви се наложат. Единственото, на което би трябвало да обърнете внимание, е здравето. Може да се случи по този начин, че да не издържате на високото пламенно движение на някой към вас.



Този месец би трябвало да наблегнете повече на почивката и релаксацията. Трябва да получите задоволително сили за идващите месеци, тъй като ще имате потребност от тях. Прекомерната интензивност може бързо да се трансформира в отмалялост. Въпреки че ще се радвате на положително здраве, остаряло недоволство може да стартира да се появява още веднъж и да ви безпокои.



Тъй като сте под въздействието на ретроградния Меркурий през по-голямата част от месеца, е уместно време да разрешите всичките си връзки, които внасят отрицателни трептения в живота ви.

През май би трябвало да поемете самодейността, да бъдете по-често в обществото. Това важи изключително за свободните представители на знака. Мнозина ще преживеят нещо в действителност ненадейно. Тези, които са в двойка, не би трябвало да се отпускат и да не помнят за романтиката, нежността и грижата за колегата.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР