Скъпи Телци, през август животът ви е на път да

...
Скъпи Телци, през август животът ви е на път да
Коментари Харесай

Неочакван обрат за Телците през август

Скъпи Телци, през август животът ви е на път да вземе непредвиден поврат.

Търпението, справедливостта, честността биха могли да ви оказват помощ през целия месец да управлявате по-добре интервалите на по-лошо положение, през които ще преминете. Би било на вятъра да мислите, че можете да избягате от него! В дълготраен проект благотворното въздействие на умереността ще ви разреши да не придавате толкоз огромно значение на компликациите, които може да срещнете. Добре знае се: животът се състои от възходи и падения. Успешните хора са тези, които съумяват да сърфират по тези разнообразни талази ловко.

 зодия Телец

В бъдеще, когато се сблъскате с сложна обстановка, в никакъв случай не губете вяра и направете всичко допустимо, с цел да останете в своя курс, който сте поели.

Месечната ви карта свидетелства за ваша всеотдайност и способността ви да разпростирате дейностите си във времето. Звездите над вас за месеца, ви предизвикват да продължите напред и да не се оставяте да бъдете завладени от подозрения. Те също по този начин акцентират избран брой качества, на които можете да разчитате, с цел да напреднете в житейския си план през идващите седмици. Така че има вяра.

 зодия Телец

Напоследък е евентуално държанието на околните ви надълбоко в себе си да намирате за недопустимо. Сега е моментът да отбраните възгледите си и да им кажете какво мислите. Вашият веществен и прочувствен триумф значително ще зависи от способността ви да се обкръжите с верните хора. Човекът е обществено животно, само че индивидът може да е и вълк за различен човек. С времето ще съумеете да отделите житото от плявата и да се откъснете от хората, които не желаят и пречат на вашето благополучие.

 зодия Телец

Запомнете едно нещо: дълготрайните връзки не са тези, които в никакъв случай не срещат компликации. Те просто са тези, които одобряват добродетелите на другия. В любовта също би трябвало да се научите да преоткривате себе си. Играта явно си заслужава.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР