Скъпи Скорпиони, месец март ще бъде доста разнообразен – периоди

...
Скъпи Скорпиони, месец март ще бъде доста разнообразен – периоди
Коментари Харесай

Скорпиони, март променя живота ви към по-добро

Скъпи Скорпиони, месец март ще бъде много разнороден – интервали на мощна интензивност ще се сменят с времена на незаинтересованост и мързел, ще се чувствате самотни, а по-късно противоположното, хората ще ви тормозят с наличието си и ще желаете бързо да се скриете от тях.

Може би всичко е в нестабилния прочувствен декор. И с цел да не създавате проблеми с другите, пробвайте се да се контролирате, по-скоро се пробвайте да намерите естетика в себе си. Само откакто извършите това, имате всички шансове да измененията живота си към по-добро.

От самото начало на месеца се настройте за рационални и практични дейности. По-добре е да започнете месеца премерено, с явен проект по какъв начин желаете да го прекарате. И няма потребност да бързате за на никое място, да вземате решения небрежно - вашите благоприятни условия няма да изчезнат на никое място.



Може да усетите известно напрежение и раздразнителност в фамилията и/или на работното място. Но не е нужно да се поддавате на това положение, пробвайте се да поддържате оптимизъм и наслада от живота. Всичко минава. Склонността ви да изпадате от една прекаленост в друга през този интервал също ще играе роля. Но такова държание към момента не е довело до нищо положително. Опитайте се да се придържате към " златната среда " във всичко. Способността да вършиме взаимни отстъпки ще ви разреши да преодолеете различията с другите. Не се опитвайте със мощ да повлияете на хода на събитията.

Любовният климат ще е удобен най-много за свободните Скорпиони, до момента в който за заетите представители на знака нещата ще останат същите като предишния месец. Може да бъдат подхванати стъпки за стабилизиране на връзката. Вашето въображение е задоволително, с цел да разнообразите персоналния си живот. Вашето " зарево " ще бъде оценено от противоположния пол, което ще се трансформира в спомагателен източник на мощ.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР