Скъпи мой съпруг, Пиша, за да ти информирам за предстоящото

...
Скъпи мой съпруг, Пиша, за да ти информирам за предстоящото
Коментари Харесай

Съпруга: “Отивам при брат ти.” Съпруг: “Сядай , имам какво да кажа!”

„ Скъпи мой брачен партньор,

Пиша, с цел да ти осведомявам за идното ни делене.
Няма връщане обратно!

Най-вероятно ще се опиташ да схванеш каква е повода? Слушайте!

Женени сме повече от шест години. За толкоз доста време в никакъв случай не съм чувствала признателност от твоя страна. Но, пробвах се да бъда идеална брачна половинка и бях! Ами ти? Кой си ти?

Дори не оцени обстоятелството, че неотдавна обляках обичаната ти алена рокля поради теб, направих косата си както желаете. И ти се прибра, хапна и отиде да спиш. Оказва се, че напъните ми са напразни.

Неведнъж съм се опитвал да си затворям очите за сходни неща. Но търпението и мълчанието ми не избавиха фамилията ми, както чаках и желаех, а в противен случай, всичко потегли по дяволите. Сега не се изненадвайте от това, което ще ти кажа!

Заминавам, апропо, с брат ти, в Съединени американски щати …

“От писмото от брачен партньор до брачна половинка:

„ Скъпа някогашна брачна половинка,

По някаква причина ти ще се мислиш че ще рева, откакто прочета писмото ти, съм благополучен, най-сетне реши да си тръгнеш!

Питате за какво? Слушай!

През последните 6 години в никакъв случай не съм чувствал, че имам „ съвършена брачна половинка “ до себе си. Да, седях пред тв приемника през целия ден, с цел да не чуя безкрайните ти недоволни изявления. Но, за жалост, даже това не оказа помощ. Ти ме гонеше по цялата къща, с цел да опише по какъв начин твоят другарка се почиваше на Малдивите, а ние не сме!

Говориш ли за прическа? Идеално я забелязах, само че съгласно мен нямаше потребност да си подстригваш косата като твоята другарка, с цел да ти обърна внимание. Напротив, това ме отблъсна!

Направи вечеря със свинско месо. Отлично. Само през тези 6 години не разбра, че аз не хапвам свинско месо. Но брат ми я обича. Между другото забелязах цена от 58 $ на новото ти долни дрехи и си спомних, че брат ми взе назаем 60 $ от мен в оня ден, сякаш за тениска.

А, помниш ли че какво ми сподели когато напуснах на работа? Да, отпътува. Но живото ми даде нещо друго …..

Спечелих от лотарията, 1 милион $! Знаеш ли къде съм похарчил тези пари? Купих ни билет за Бали, който ти загуби поради своя манталитет и темперамент.

Така поисквам на теб и брат ми огромно благополучие!

Заслужавате един различен! ”


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР