Скъпи Близнаци, август е щастливо време за много от вас,

...
Скъпи Близнаци, август е щастливо време за много от вас,
Коментари Харесай

Скъпи Близнаци, август е щастливо време за вас!

Скъпи Близнаци, август е щастливо време за доста от вас, които с помощта на поддръжката на Юпитер и Марс, се насочват към разнообразни стимулиращи благоприятни условия и вероятности. Въпреки това, с назадничав Сатурн в девети дом, е допустимо образованието и персоналните или работните пътувания да бъдат изключително сложни: само че може тъкмо едно от тези прекарвания да бележи същинска смяна във вашата житейска философия, в метода ви на светоусещане.



Сатурн е планетата на мъдростта, зрелостта и провокациите, постоянно има какво да научите от него. Предизвикателството, на което планетата подлага доста Близнаци, може да бъде нуждата от развиване на по-практичен и съответен метод на мислене. Няма подозрение, че хората от вашия зодиакален знак се отличават със своята огромна адаптивност, бърза и блестяща просветеност, само че пред събитията от живота постоянно се изправяте с малко нехайство, без да разбирате неговите уроци.

Опитайте се да разберете значимостта на грешките, с цел да можете да се поучите от тях. В доста случаи ще става въпрос за преразглеждане или консолидиране на някои от вашите идеали, моралната рамка, върху която изграждате вашите персонални или професионални връзки, кариера и живот като цяло.

Марс в Телец е до 20 август, като се нарежда в дванадесетия ви дом, което не му е изключително прелестно. През това време ще би трябвало да внимавате да не се сблъсквате с разнообразни обстановки неуместно. Защото в тази позиция запазвате борбеността си, само че е податлив да ви обърне в неверна посока, да вземем за пример към изгубена идея. Затова този интервал от месеца наподобява по-подходящ за интроспекция, потребна да извършите по-задълбочено изследване на целите си и да разберете дали към момента има ограничаващи вярвания, вкоренени в несъзнаваното, които могат да ви лимитират.

В любовта ще преминете през възходи и падения, ще изпитате комбинация от разнородни усеща.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР