Скандинавският производител на гуми Nokian Tyres предлага модерна и разнообразна

...
Скандинавският производител на гуми Nokian Tyres предлага модерна и разнообразна
Коментари Харесай

Сезонът на летните гуми е тук – летните премиум продукти на Nokian Tyres предлагат безопасност и спокойствие за трудни завои и дъждовни дни

Скандинавският производител на гуми Nokian Tyres предлага съвременна и разнообразна селекция от летни гуми за Централна и Източна Европа. Новото потомство летни гуми се отличава с неповторима Dual Zone Safety технология, особено създадена за променливи летни условия. Тази технология победител в разнообразни проби за гуми, е била в началото въведена в моделите за леки коли и след това е пренесена и в SUV и кросоувър сегментите. Продуктите на Nokian Tyres дават отличен комфорт при шофиране, устойчивост, и на първо място първокласна сигурност – гарантирайки съвършено успокоение по време на летните пътувания.
Докато се наслаждавате на слънчевите и красиви летни дни е елементарно да забравите за заплахите свързани с подгизналите от дъжд пътища. Съвсем всекидневно е в последно време времето да варира от рискови горещини до внезапни превалявания, а прогнозата за времето се трансформира ненадейно. Усъвършенстваните и подробно тествани премиум летни гуми ви дават сигурност тогава когато най-вече се нуждаете от нея.
 „ Всяка гума може да се търкаля без проблем когато изискванията са съвършени. В променливи и предизвикателни условия обаче, като да вземем за пример неочаквани превалявания, е нужно гумите ви да дават изключителна непоклатимост. Много е значимо гумата да не ви изненада по време на по-резки маневри, прекъсвания или до момента в който се движите върху мокра настилка. Имате потребност от надеждност и предсказуемост, което значи гумите ви да запазят сцеплението си и характерностите си, от ранна пролет до късна есен. “, споделя Мартин Дражик , специалист по гумите и продуктов управител за Централна Европа в Nokian Tyres.

Стабилнот и устойчивост за SUV-та
Богатата гама летни гуми на Nokian Tyres е приключена от новите SUV гуми: Nokian Powerproof SUV и Nokian Wetproof SUV. И двата продукта са снабдени с технологията Dual Zone Safety, позната от печелилите разнообразни проби модели за леки коли. Стабилните SUV гуми са проектирани за мощни спортни коли и кросоувъри, за точно ръководство и прелестно чувство при шофиране.
И двете нови попълнения са оборудвани с униклната технология Aramid Sidewall на Nokian Tyres. Структурата на страницата съдържа извънредно здрави арамидни нишки, което я прави по-издръжлива на неочаквани удари или прорези, които другояче биха нарушили целостта ѝ и биха прекъснали пътуването.
Същата технология Aramid Sidewall се употребява във всички модели гуми на Nokian Tyres за ванове и кемпери. Продуктовата гама Nokian cLine Van дава по този начин нужната непоклатимост, уравновесено сцепление и изключителна устойчивост за ванове.
Новият модел Nokian Powerproof SUV е създаден и тестван в съдействие с първенеца от Формула 1 Мика Хакинен. „ В SUV гумите, които употребявам, правя оценка качества като непоклатимост, надеждност и лекост на придвижване. Nokian Powerproof SUV е възхитителна композиция от първокласно показване, изключителна устойчивост и прелестно чувство при шофиране. Представя се еднообразно добре както при високи, по този начин и при по-ниски скорости, на мокра и суха настилка. Дава ви убеденост, което от своя страна е причина за сигурност. “, споделя Хакинен.
Убедителни оценки от проби
Nokian Powerproof и Nokian Wetproof дават сигурност и надеждност за леки коли движещи се по източноевропейските пътища през лятото. И двата модела се класират добре в актуалните самостоятелни проби на гуми за 2020 година
Оценени високо поради положителното си спирчано сцепление и доста ниско противодействие при търкаляне, Nokian Powerproof финишират на трето място тази година в летния тест на Sport Auto. Също по този начин получиха добра оценка в тестванията на Auto Motor und Sport, Sport Auto и Auto Bild. Италианското автомобилно списание Automobilismo похвали Nokian Powerproof като най-хубавите гуми във връзка с сцепление на мокра настилка, като същвременно означи съвършения баланс и предсказуемост на сухи настилки.
Уникалните свойства на премиум гумите Nokian Wetproof не са останалите незабалязани от водещите автомобилни издания. „ Когато става става въпрос за прекъсване на суха настилка, Nokian Wetproof e от безусловно най-голям клас. “, показва немското списание Gute Fahrt в тазгодишните си проби. Полското списание Motor Magazine също акцентира високото равнище на показване при прекъсване на суха и мокра настилка. Заслужава да се спомене и безспорната победа на тази неповторима гума в тестванията през 2019 на немските издания ACE Lenkrad и Auto Motor und Sport.

Правилните гуми за вашия автомобил
Обширната гама от летни гуми на Nokian Tyres дава отговор на всички потребности. В допълнение към най-новите модели за леки коли и SUV, летните гуми Nokian eLine 2 също заслужават да бъдат упоменати. Благодарение на ниското противодействие при търкаляне и икономията на гориво, която следва от това, те са идеално решение за безвредно и екосъобразно шофиране. Гумата с рейтинг АА е известна измежду водачите на електрически коли.
Гарантирано качество и задоволство
Nokian Tyres е един от дребното производители, които обезпечават по-високо от общоприетото равнище на грижа за клиента, предоставяйки гаранция за задоволеност: Гаранция за арамида на Nokian Tyres и Обещание за задоволеност на Nokian Tyres. И двете дават на клиентите първокачествен достъп до подобаващ модел гуми по желание и подсигуряват за тяхната устойчивост.
Като в допълнение доказателство за превъзходни качества, продуктовите гами както на Nokian Powerproof, по този начин и на Nokian Wetproof са получили знака за качество на TÜV (TÜV Tire Performance Mark). Този знак от TÜV SÜD, самостоятелна организация за тестване, удостоверява, че Nokian Wetproof се съпоставя удобно с първокласните си съперници по отношене на качество и показване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР