Скандална ексдепутатка Рена Стефанова – личен слуга на олигарха Николай

...
Скандална ексдепутатка Рена Стефанова – личен слуга на олигарха Николай
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Осъдената Рена Стефанова иска да върти 250 млн. лв., ами ако влезе в затвора?

Скандална ексдепутатка Рена Стефанова – персонален прислужник на олигарха Николай Събев, драпа със зъби и нокти да върти бюджет от 250 милиона лв. като кмет на Русе, макар обстоятелството, че е с условна присъда и е в изпитателен период. Да върви в миманса, където й е мястото, настоя източник на Narod.bg от крайдунавския град.

„ Представете си, че протежето на Дедо Еконтий стане кмет и до момента в който разхожда кучето си, то ухапе някой минувач или друго куче? Юристката на „ Еконт “ непосредствено влиза в хипотезата на активиране на присъдата и тя отива в Сливенския затвор! Стефанова е с условната й присъда до 2025-а, излиза, че тя може да стане първият кмет, вкаран в пандиза “, смее се информаторът на Narod.bg.

„ Добре, че Рена Стефанова няма никакъв късмет, тъй като поддръжката й се движи към 8-те %, т.е., три до четири пъти обратно от любимците Пламен Стоилов, Пенчо Милков и Елеонора Николова.

Реклама

В края на юни 2022-а като депутатка юристката на Дедо Еконтий се призна за отговорна в това, че е направила нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и вследствие на това е предизвикала ПТП.

Инцидентът стана през декември 2021-а на кръстовището на улица „ Одрин “ и бул. „ Тодор Александров “, където опустоши стара жена на пешеходна пътека. В резултат на удара потърпевшата получила фрактура на 12-и гръден прешлен.

Обвинението по отношение на Рена Стефанова бе повдигнато откакто основният прокурор тогава Иван Гешев изиска от 47-ото Народно заседание имунитета на Стефанова, с цел да стане подсъдима.

Пред съда обвинената съобщи, че се признава за отговорна в осъществяване на закононарушението. С определение от 22.06.2022 година Софийски градски съд (СГС) утвърди съглашение сред Софийска градска прокуратура и отбраната на подсъдимата.

Съдът счете, че избраното на обвинената наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, осъществяването на което на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс се отсрочва за период от 3 години и „ отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство “ за период от 3 месеца, е надлежно на публичната заплаха на действието и дееца и е в сходство със закона и морала.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР