Скандален частен плаж край Венеция се оказа оазис за фашистка

...
Скандален частен плаж край Венеция се оказа оазис за фашистка
Коментари Харесай

Скандален плаж изникна край Венеция, стана оазис за фашисти

Скандален частен плаж край Венеция се оказа оазис за фашистка агитация. Властите изпратиха на място антитерористичен отряд. Скандалът се придвижи и в Народното събрание. заяви Българска национална телевизия. Портрети на Мусолини, табелки газова камера, плакати с текст " ред, непорочност, дисциплинираност ", " в случай че не ви харесва, не ми пука ", и официални съобщения по високоговорител на всеки 30 минути с хвалебствия за тогавашния деспот и нападки против демокрацията.

Fascist Mussolini-style posters ordered removed from Italian beach venue (VIDEO) https://t.co/4RRVOXLSSJ pic.twitter.com/knw5eEqGSP
— RT (@RT_com) 11 юли 2017 година

Такава конюнктура е основал 64-годишният Джани Скарпа в обекта с потенциал 650 души. И клиенти напълно не липсват. " Плакатите са малко прекомерни, притежателят от време на време показва мислите си много мощно, само че другояче се грижи доста за клиентите си, глези ги и ги кара да се усещат добре. Тук не се случва нищо необичайно - няма побоища сред пияни, не се пуши трева ", изяснява клиент.

Fascist beach closed https://t.co/IBvOFdLIPk pic.twitter.com/mCDEAg6q2L
— Boing Boing (@BoingBoing) 11 юли 2017 година

За недоволните Скарпа има собствен отговор. " Не ме е боязън от закона. Не върша нищо неприятно и не се багра. А тези, които не харесват плакатите ми отговорът ми - не ме интересува, да вървят на различен плаж ", показва той.

Italian uproar over fascist-themed beach near Venice - BBC News <- History?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР