Ситуацията на Маурисио Почетино в намалява шансовете му да стане

...
Ситуацията на Маурисио Почетино в намалява шансовете му да стане
Коментари Харесай

Ситуацията в ПСЖ намалява шансовете на Почетино за Ман Юнайтед

Ситуацията на Маурисио Почетино в понижава възможностите му да стане управител на. Ръководството на френския клуб възнамерява промени на всички равнища в края на сезона. Те могат да включват промяна на спортния шеф Леонардо, промяна на треньора и напускането на някои съществени играчи.

50-годишният Почетино има контракт до идващото лято. След отпадането на ПСЖ от в Шампионската лига наставникът може да бъде уволнен, само че в случай че това се случи, ще е в края на сезона, което може да се окаже късно за работата на “Олд Трафорд ”. организира изявление с Ерик загар Хаг тази седмица и разисква разновидностите за предстоящ ментор. Според ESPN от ПСЖ ще желаят сериозна отплата за услугите на Почетино, а семейство Глейзър няма предпочитание да заплаща огромна сума.

£17 million in compensation to PSG for Pochettino,

Under £5 million in compensation to AJAX for Ten Hag,

What would you do?
— UtdXclusive (@UtdXclusive)
Очаква се в края на сезона да си тръгне като свободен сътрудник. Договорът на също изтича и аржентинецът най-вероятно няма да остане на “Парк де Пренс ”. също евентуално ще си тръгне, а управлението ще се опита да се раздели и със, който съвсем не е играл след идването си от предишното лято. Един от обсъжданите проекти е уволняване на Леонардо и привличането на по-млади играчи, а шефовете на ПСЖ може да изискат от Почетино да остане, с цел да управлява процеса по построяването на нов тим.
 Пулишич: Искаше ми се да спечелим против Мексико, само че да не бъдем алчни Пулишич: Искаше ми се да спечелим против Мексико, само че да не бъдем алчни 25 март | 15:01 17 0  Ханзи Флик: Малко ми е тъжно за италианците, само че по този начин е във футбола Ханзи Флик: Малко ми е тъжно за италианците, само че по този начин е във футбола 25 март | 14:51 197 0  Селекционерът на Бразилия към този момент договаря с Арсенал Селекционерът на Бразилия към този момент договаря с Арсенал 25 март | 14:34 640 0  Световен първенец не схваща за какво Кристиано не е бил заменен Световен първенец не схваща за какво Кристиано не е бил заменен 25 март | 14:16 1967 0  Фиорентина смени клубната си емблема Фиорентина смени клубната си емблема 25 март | 14:08 735 1 Виж всички Водещи Новини  Атанас Илиев и Кирил Десподов измежду виновниците Италия да пропусне Мондиала в Катар Атанас Илиев и Кирил Десподов измежду виновниците Италия да пропусне Мондиала в Катар 25 март | 14:06 5516 15  Венци Стефанов: Величков да отиде на лекар, единствено нелепости приказват Венци Стефанов: Величков да отиде на лекар, единствено нелепости приказват 25 март | 11:29 11820 52  Почина Манол Велев Почина Манол Велев 25 март | 11:43 16912 19  Левски разгласи ново партньорство Левски разгласи ново партньорство 25 март | 14:48 1105 0  Скандалът в битката стигна до спортния министър Скандалът в битката стигна до спортния министър 25 март | 10:25 9350 6 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР