Ситуацията на бойното поле с руските войски, които започнаха мащабна

...
Ситуацията на бойното поле с руските войски, които започнаха мащабна
Коментари Харесай

Американски генерал: Ситуацията на бойното поле се обръща в полза на Украйна

Ситуацията на бойното поле с съветските войски, които започнаха огромна инвазия в Украйна, към този момент се обръща доста в интерес на Украйна.

„ Вярвам, че в случай че Западът/САЩ продължат да извършват всичко дадено с по-бързи темпове, тогава украинските сили ще могат да изтласкат съветските сили назад към линията от 23 февруари до края на тази година. Ситуацията към този момент се обръща доста в интерес на Украйна. Очаквам дейните военни дейности да продължат през зимата. Украйна евентуално ще желае да продължи да оказва напън върху съветските сили, които считам, че са изтощени... И съветската логистична система е изключително изтощена ", пенсиониран генерал-лейтенант Бен Ходжис, някогашен командващ военачалник на силите на американската войска в Европа, сподели в изявление за РБК-Украйна.

Според него „ студената фаза “ на войната е преференциална единствено на Русия, съобщи Укринформ.

„ Предполагам, че имате поради невъзможност с по-малко дейни борби, като говорите за „ студена фаза “? Не мисля, че Украйна ще или би трябвало да разреши това да се случи. Това е преференциално единствено за Русия “, добави Ходжис.

Той означи, че въоръжените сили на Украйна могат да си върнат южната част на страната и да лимитират театъра на бойните дейности на руснаците в източната част на Украйна.

„ Сигурен съм, че могат да го създадат, при изискване че ние на Запад ще продължим да изпълняваме това, което сме дали обещание. Ключът към това са повече оръжия с огромен обхват, както и помощ за възстановяване на логистичните мрежи в Украйна. Може би си коства да се включи комерсиална логистична компания от Съединени американски щати или Обединеното кралство “, предложи той.

На 24 февруари Русия стартира непредизвикана нападателна инвазия в Украйна, продължавайки войната, водена от 2014 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР