Ситуация, която изправи косите на зрителите, се разигра във Фермата

...
Ситуация, която изправи косите на зрителите, се разигра във Фермата
Коментари Харесай

Изправиха косите на зрителите: Викнаха лекар във Фермата з...

Ситуация, която изправи косите на феновете, се разигра във " Фермата " по време на следващия двубой сред двама титани. Един от най-силните участници в риалитито се почувства зле на Арената, а положението му наложи намесата на доктор.

Останал без мирис след първата борба против баскетболиста Радо, пчеларят Яни легна на земята и се развика за помощ.



" Дайте ми вода! Дайте ми вода! Лошо ми е! ", простена той, а продукцията мигновено изпрати доктор на терена. До по-сериозна здравна намеса обаче не се стигна, тъй като Яни последователно съумя да овладее дишането си и трептящ и потен, още веднъж се изправи на крайници.

Пчеларят, който е първенец от третия сезон на предаването, се срина физически по време на изключителния двубой. В първата борба той се оправи по-бързо от опоненета си Радо при цепенето на ритловици и рязането на греда, само че с цената на голямо безсилие. " Радвам се, че съм жив след тази борба ", сподели Яни като се освести. Във втората борба - отговори на въпроси от " Алманаха ", противникът му стопи преднината.

Дуелът ще продължи и през днешния ден до успеха на един от кандидатите за стоте бона.

Междувременно Радо продължава да се държи като черната овца на " Фермата ". В последните дни капитанът на " Локо София " непрекъснато буйства и тормози всички в стопанството. Притеснени от държанието му, някои от дамите поиската засилена защита пред портата, а мъжете започнаха да разискват възможното му премахване от предаването, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР