Синоптичката Деси Банова е пленила с доста палаво поведение бившия

...
Синоптичката Деси Банова е пленила с доста палаво поведение бившия
Коментари Харесай

Деси Банова: Избирам мъжете по дупето

Синоптичката Деси Банова е завладяла с много палаво държание някогашния президент Росен Плевнелиев. Това излиза наяве от нейно скандално изявление, в което споделя визиите си за любовта и интимните прекарвания. В него тя разкрива, че първото, което гледа у мъжете е стегнатото дупе, както и че е имала много ексцентрични секс прекарвания и си пада по странните игри. Явно точно разюзданите ѝ за множеството българки интимни показа са се харесали на много по-възрастният от нея екс политик и милионер.

Дали той има плътно тяло на над 50 години е мистерия, само че е реалност, че досега Банова избира мъжете си най-вече по банковата сметка и към този момент единствено това е изцяло потвърдено, написа ПИК. Припомняме, че в любовния ѝ лист са именити мъже като Христо Стоичков, Крум Савов и Димитър Бербатов, а бащата на щерка ѝ е състоятелен предприемач.

Плевнелиев също не прави изключение и в действителност е най-едрата риба, улавяна от Банова, защото има десетки милиони от бизнес активността си. А синоптичката към този момент е почнала да си демонстрира рогата и да демонстрира вкус и към благосъстоянието му.

Оказва се, че красивата русокоска не е от най-хрисимите и незабавно е почнала да изисква от новия си обичан първокласен живот. За да е сигурна, че няма да го изпусне, Банова била заета да превземе всяка свободна минута на Плевнелиев с единствената цел да му влезе задоволително надълбоко под кожата, с цел да се трансформира в най-важния човек в живота му, а несъмнено и правоприемник на благосъстоянието му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР