Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят

...
Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят
Коментари Харесай

Харпърс оцени стила на М. Бакалова

Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят аления килим най-много с модата, написа harpersbazaar. А какво по-подходящо от Кроазет, фамозния подиум на филмовия фестивал в Кан? Подобна фамозна сцена изисква деликатно сарториално обмисляне, заради което актрисата Мария Бакалова - която играе ролята на Ивана Тръмп в новия биографичен филм „ Стажантът “ за някогашния ѝ брачен партньор Доналд - се обърна за помощ към стилиста Джесика Пастър.

Разбира се, в днешно време всички като че ли приказват единствено за „ способ на обличане “. Най-напред го имахме с Марго Роби и Барби, след това със Зендая за „ Дюн “ и „ Претендентите “, а напълно нeотдавна- с Аня Тейлър-Джой и „ Фуриоза “. При толкоз прочут персонаж, който е захласнат от модата, не е чудно, че Бакалова и Пастър са желали да се насочат към роклите от 80-те години.

„ Тя беше доста откровена и го показваше посредством облеклата си “, споделя Бакалова. „ Тя не беше срамежлива, не се криеше. Тя изпревари времето си и носеше толкоз доста запаметяващи се тоалети, които са настоящи и през днешния ден. Тя обичаше огромните плещи, обичаше да демонстрира талията си. Всеки тоалет беше красиво плануван, а тя обичаше аксесоарите и огромните бижута “.

За Кан Пастър знаеше, че остатъкът е значим. „ Кан е разкошен; всичко е обвързвано с остатък! “, споделя тя. „ Хората обичат благосъстоянието, хубостта - всичко е в остатък, тъй че когато хората се обличат, с цел да гледат филм, те са облечени до девет. Това значи, че можеш да бъдеш изобретателен с външния тип. “ Когато дуото се срещна с креативния шеф на Self-Portrait Хан Чонг преди фестивала, всичко си пристигна на мястото.

„ Хан обича да кара дамите да се усещат красиви и мощни, той знае какво подхожда на тялото ви и акцентира хубостта ви “, споделя Бакалова. „ Когато се срещнахме в Лос Анджелис предишния месец, той ми вдъхна убеденост и несъмнено разбра концепцията, която имахме с Джесика. Толкова доста се забавлявахме, разглеждайки сбирката. “

Снимки: Emilio Madrid

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР