Сине, не се свързвай с разхайтени и глупави жени. Тази

...
Сине, не се свързвай с разхайтени и глупави жени. Тази
Коментари Харесай

Едни от най-добрите пожелания за синовете

Сине, не се свързвай с разхайтени и глупави дами. Тази бедна на морални полезности и цели мизерия не основава нищо друго с изключение на нелепост. Тези дами няма да те създадат по-силен, те ще запълнят живота ти с неточности, неточности във връзка с всички дами, а този цинизъм няма да ти донесе нито мъдрост, нито изчерпателност. Бъди взискателен. Не се скъпи на похвали и похвали, само че бъди благосклонен, уважавай дамите, каквото и да са те, тъй като ти си мъж – освен на думи, а и като мощ. Сила, която няма да ти разреши да обидиш или унижиш паднал човек.

Бъди виновен. За себе си и за работата си, за дейностите си. Всяка твоя стъпка би трябвало да бъде отговор на мъж пред себе си и Бога. Не си позволявай незадълбоченост. Прави неточности, учи се, само че върви напред: всяка неточност те прави по-силен. Не се самосъжалявай. Помагай на хората, не живей единствено за себе си и ще бъдеш заплатен и на този свят, и на другия. Бъди огромен човек, със сърце и душа. Имай мощна воля и не се пердах, опасявай се, само че имай силата да потиснеш този боязън. Имай опцията да се наречеш човек. Имай чист взор и свободни мисли. Не позволявай на сърцето си да те мами с предубеждения и с подправени полезности.

И, повярвай ми, дамата, която ще обикнеш ще бъде тъкмо като теб. Същата – мощна и мъдра. Своенравна, само че със собствен път, истина и религия.

Инфо: http://evolife.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР