Симона Загорова се оказа по-силна, отколкото мнозина са предполагали. Нещо

...
Симона Загорова се оказа по-силна, отколкото мнозина са предполагали. Нещо
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория удари словесен шамар на бившия си

Симона Загорова се оказа по-силна, в сравнение с мнозина са предполагали. Нещо повече - щерката на Глория не плаче скрито в някой ъгъл за някогашния си обичан, който е и татко на детето ѝ, а вместо това му зашлеви страховит вербален пестник, написа Шоу Блиц.

В неотдавнашен пост в обществените мрежи Симона, която в последно време наподобява доста по-красива, в сравнение с когато бе във връзка, направи стремително самопризнание, което евентуално малко на брой са очаквали.



Какво е провокирало младата изпълнителка да реагира по този метод, остава мистерия. Тя не е посочила непосредствено и името на някогашния си, само че близки до нея издават, че Симона е доста разочарована от Даниел, който освен, че не ѝ помагал финансово за дребната, само че и все по-рядко се включвал в грижите за дъщеричката си.



Наскоро щерката на Глория се похвали с нова фотосесия в профила си - и както се вижда от фрагментите - наподобява сносно. Разбира се, не разясняваме какъв брой е играл фотошопа.

С обработка или не, фотосите на Симона провокират повече положителни, в сравнение с отрицателни мнения, което не се случва постоянно при известните ни персони в обществените мрежи.

Дали щерката на Глория още веднъж е на крилете на любовта или просто възвърне изцяло душевния си баланс, скоро ще стане ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР