Силно представящият се отбор на Урал завърши есенния дял от

...
Силно представящият се отбор на Урал завърши есенния дял от
Коментари Харесай

Бивш левскар сложи началото на разгромна загуба за Хичо и Урал

Силно представящият се тим на Урал приключи есенния дял от сезона в Русия с тежко проваляне. " Оранжевите " бяха разгромени с 0:4 при гостуването си на Динамо (Москва) и пропуснаха да се изкачат на 6-о място. Николай Димитров игра цялостен мач за Урал, а головете за Динамо вкараха Жоаозиньо, Евгений Луценко, Абудл Азис Тете и Алексей Козлов.

Домакините стартираха стремително и още в 12-ата минута някогашният халф на Левски Жоазиньо откри резултата. Бразилецът си сътвори позиция на границата на наказателното поле и с съвършен удар в далечния ъгъл матира стража на Урал Ярослав Годзюр.

За гостите беше мъчно да стопират скоростните офанзиви на Динамо и в края на полувремето Луценко удвои задатъка на столичния отбор. Тони Шунич изведе Алексей Козлов по десния фланг, а той центрира на крайници на Луценко, който от въздуха направи 2:0.

Урал стартира мощно втората част и сантиметри не стигнаха на Димитров да засече подаване на Отман Ел Кабир. Вместо това, в 61-ата минута Луценко комбинира с Тете и той невъзмутимо откри гловата си сметка за сезона. Точка на разногласието постави Козлов в 72-ата минута след асистенция на Жоаозиньо.

Това е четвърта победа за Динамо от началото на сезона, като и четирите са на " Арена Химки ", освен това без позволен гол. Отборът на Дмитрий Хохлов записа първи триумф от 21 октомври, когато надделя водача в класираането Зенит. " Бяло-сините " към този момент са на 10-о място в таблицата с 20 точки, а Урал има 22 точки и ще зимува на 9-а позиция.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Премиер Лига 17 кръг, неделя 9 декември  Динамо Москва 4:0краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР